Make your own free website on Tripod.com

w w w . J e N a K a . C o M


Home
BeRiTa JeNaKa
JeNaKa HaRi InI
GaMbAr LuCu
CaLeNder JeNaKa
TaZkIrAh
HaNtaR CeRiTa JenaKa....
PeRmAiNaN LuCu
TeAm JeNaKa
GaThErInG
FoRuM JeNaKa

PeRmAiNaN LuCu

tomjerry.gif

Bagi Anda yang buhsan gila tak tau camner nak hiburkan hati apa kata pilih saja permaian lucu atau application yang nescaya boleh mengeletik hati dan ketiak anda..TAPI baca Disclaimer kat bawah dulu tau... EnJOy!

Mengenali penyakit Lembu Gila (4 Bintang)
Powerpoint ini amat menarik jika anda ingin mengenali apa itu penyakit lembu gila ini. dijamin lucu siap dengan bunyi suara lembu! sesuai nak foward kat kengkawan :)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Nose (4 bintang)
keh keh keh kalau korang terasa boring tu mari mencuba satu permainan mencabut bulu hidung.. cute sungguh! (kalau main jangan sampai leka)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Chicken dance (4 bintang)
Hahaha pernah lihat ayam menari siap dengan lengok dan lagu? cepat klik sini..cute beb! (dun worrylah bukan lucah tau)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Bilik Meeting (5 bintang)
Salah satu permainan yang sungguh menarik dan lawak. Situasi yang biasa kita lihat di dalam sesuatu meeting. Dijamin lucu! :)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Test your Brain (4 Bintang)
Permainan di atas adalah untuk menguji IQ anda. terdapat 20 soalan untuk di jawab dan di akhir nya terdapat tutorial bagi menjelaskan markah anda..amat menarik untuk menilai IQ sendiri.

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Stress Game (5 Bintang)
Jika anda terasa boring, tensen atau takder mood apa kata anda cuba permainan ini...dijamin HAPPY sampai ke pagi :)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

kaszana (4 Bintang)
File nie bukan game tapi satu jenaka yg bakal membuatkan anda "pening" kalau berani klik la! salah satu joke yang aku rasa terbaik kalau nak mengena member :) (baca disclaimer dulu tau)

kLiK JaNgAn TaK kLiK

Disclamer: Peringatan!sebarang file yang anda download adalah atas tanggungjawab sendiri jugak tau! kami tidak akan menanggung segala gantirugi jika pc anda meletop :)

Team Jenaka


cat5.gif

Hak Cipta Terpelihara * 2004 email: Jenaka@gmail.com