Make your own free website on Tripod.com

w w w . J e N a K a . C o M


Home
BeRiTa JeNaKa
JeNaKa HaRi InI
GaMbAr LuCu
CaLeNder JeNaKa
TaZkIrAh
HaNtaR CeRiTa JenaKa....
PeRmAiNaN LuCu
TeAm JeNaKa
GaThErInG
FoRuM JeNaKa

TeAm JeNaKa

simson.gif

Mari mari Jom berkenalan Dengan Team @ Jenaka.Com :)

Co Founder
 
Nick : `SP00KY 
Umur : 32
Sex : memalam Jumaat :)
Status : dah berpunyer
Lokasi : Petaling Jaya
Lepak : rumah si [pantun-man]
Kerja : despatch
Hobi : ngurat anak dara sebelah umah

papabare.gif

pantunmanpicture.gif

Founder & Webmaster
 
cinta buta kata bistari..mencari aweks sehingga ke sini..apalah nasib masih bujang lagi..takder ker aweks menawarkan diri?"

SalamX semua, hehe sorrylah yer aku nie memang hantu pantun. yelah kekadang tu bila
datang sheikh dokk berpantun jer la aku..

Ok dengar pantun nie yer..

"3 MAC 72 aku dilahirkan...di sebuah hospital di bandar PJ...kerjaku hanya executive jualan...nak tackle aweks hasrat mutakhir"

"15 hb dok kira wang...nak kira budget untuk sebulan...nasib baik aku ni bujang...
tak der duit pinjam kengkawan"

Cukuplah tu kot?? kang korang naik boring laks tulah serba sedikit tentang diri aku kalau nak tau lelebih Haaa hantarlah Applications meminang..:) Kepada yg sudi usha website nie arigato ku ucapkan, so kalau ada komen apa apa email jer kat aku..

Feel free to come by and meet us!

cat5.gif

Hak Cipta Terpelihara * 2004 email: Jenaka@gmail.com